Event Registration

Below is a list of all events that are currently open for registration. Click on the event name to proceed.
06 Sep, 2016
40000 HUF
 

3 alkalmas Makifood bérlet

bérlet
 - A Makifood bérlettel kedvezményes áron regisztrálhatsz 3 általad kiválasztott kurzusunkra.

- 1 bérlet 1 fő részvételére jogosít 3 tetszőlegesen kiválasztott kurzuson.

- A bérlet a 15 000 Ft értékű kurzusokra használható fel díjmentesen, amennyiben magasabb árazású kurzusra szeretnék felhasználni, az adott kurzus különbözeti díját ki kell fizetni.
- A bérletet a vásárlástól számított 1 évig lehet felhasználni.
- A bérletet egyszeri alkalommal meg lehet hosszabbítani 25%-os felár fizetésével. A meghosszabbítást követően a bérlet további 1 évig lesz érvényes.

A bérlet megvásárlását követően küldd el nekünk e-mailben a telefonszámodat, a kiválasztott kurzusok címét és időpontját, valamint a vásárlást követően kapott visszaigazoló rendszerüzenetet a info@makifood.hu e-mail címre! Köszönjük!

Show Spots71
28 Jul, 2017
15000 HUF
 

15 000 Ft értékű Makifood ajándékutalvány

ajandekutalvany FBpost

Azon gondolkodsz, mit vegyèl karácsonyra? Ajándékozd meg szeretteidet a főzés örömével!

Januártól számos új kurzussal készülünk! Az új kurzusok  hamarosan kiírásra kerülnek! 

- Az ajándékutalványt a vásárlástól számított 1 évig lehet felhasználni 15.000,- Ft értékben bármelyik kurzusunkon.  Néhány speciális óránk magasabb árszabású. Amennyiben ilyen kurzusra esik a választás, az ajándékutalvány ebben az esetben is beváltható, feltéve, ha a különbözet befizetésre kerül. 

- Az ajándékutalvány 1 tetszőlegesen kiválasztott alkalomra szól, és 1 fő részvételére jogosít.

- Az ajándékutalványt egyszeri alkalommal meg lehet hosszabbítani 25%-os felár fizetésével. A meghosszabbítást követően az ajándékutalvány további 1 évig lesz érvényes.

Az ajándékutalványt  a vásárlástól számított 24 órán belül elküldjük  emailben! Kérés esetén személyre szóló utalványt is tudunk készíteni!

Az ajándékozott úgy fogja tudni felhasználni az utalványt, hogy elküldi nekünk e-mailben annak sorszámát, mobil számát, valamint a kiválasztott kurzus címét és időpontját az info@makifood.com  e-mail címre, mi pedig ez alapján fogjuk tudni regisztrálni őt a kurzusra.

Show SpotsUnlimited
22 Sep, 2019
18000 HUF
 

Sushi workshop

sushi2

Ha valaki, akkor Maki Stevenson biztosan ismeri a sushi készítés csínját-bínját. A workshop során elsajátíthatod az egyik legelterjetebb ázsiai fogás elkészítésének módját, de elkalauzolunk téged a japán kultúra izgalmas világába is!  

Show Spots15
29 Sep, 2019
15000 HUF
 

Erdély ízei

sushi2

Erdély színpompás és izgalmas ország nem beszélve a gasztronómiájáról. Mi, ez alkalommal az utóbbit járjuk körbe. Segítségünkre lesz Bokor Brigitta gasztroblogger, aki elkísér bennünket a  határon túlra, hogy megismerhessük Erdély ízeit.

Show Spots15
02 Oct, 2019
18000 HUF
 

Tányérdesszertek

sushi2

Ha desszertekről van szó, akkor Nábelek Zsófia kreativátásának semmi nem szabhat határt! Tudását és tapasztalatait megosztva különleges és édes élményben lesz részed ezen az exkluzív kurzuson. Felejtsd el a tepsit és tegyél szexi desszertet az asztalra!

Show Spots12
10 Oct, 2019
1500 HUF
 

A testünk jelez! - Gyulladáscsökkentés és a táplálkozás kapcsolata

sushi2

Vajon mi mindenre vagyunk hatással az étkezési szokásainkkal? Az előadáson a táplálkozás szemszögéből próbáljuk meg röviden áttekinteni a szervezetben jelen lévő gyulladásos folyamatokat, amelyek sokszor valamilyen betegség előjelei, majd tudatosítjuk, hogy mivel "etetünk" vagy idézünk elő gyulladásokat, illetve mit ehetünk és tehetünk annak érdekében, hogy támogassuk szervezetünk regenerálódását és optimális működését. Az előadó Bővíz Marina pszichológus, aki ismereteit az alkalmazott táplálkozástudomány irányába bővítette.

Show Spots12